polyfaser   Vaš novi dragulj u vrtu


Dugački, uski, pravokutni, okrugli, s rimskim stepenicama ili posebnim pristupom - preko 30 modela različitih oblika i boja čine Vaš bazen nešto posebno. Pronađite bazen koji Vam odgovara te koji ste dugo sanjali. 


Polyfaser već 50 godina predstavlja kvalitetu i dizajn


RAZNOLIKOST

Naš asortiman uključuje više od 30 modela bazena


SAVRŠENI PAR

Bazeni i krovovi iz iste tvornice, koji se točno uklapaju


IZ JEDNE RUKE 

Pouzdan servis, vlastita proizvodnja, isporuka i instalacija


SVOJSTVA  

Besprijekorno, robustno, izdržljivo, otporno na morsku vodu i po mjeri izrađeno


PERFEKCIJA ZBOG ISKUSTVA 

50 godina iskustva u izgradnji bazena


JAMSTVO 

20 godina

Preferirate li bazen slobodnog oblika s nježnim, skladnim zakrivljenim krivuljama na Vašem vanjskom prostoru, ili više odgovara pravokutna izvedba s ravnim, elegantnim dizajnom?


Želite li klasične rimske stepenice kao ulaz, ili Vam se više sviđa pojedinačni poseban ulaz? 


Bazen s roletima osigurava sigurnost i dobru pohranu topline.


Bez obzira na Vaš izbor:

S POLYFASER bazenom uvijek se odlučite za uvjerljivu kvalitetu, funkcionalnost i dizajn koji udovoljava najveće estetske standarde.


Svi modeli su besprijekorno proizvedeni od jednog komada, svi imaju izolirano dno (također je moguća puna izolacija u tzv. sendvič konstrukciji) i montirani su brzo i jednostavno. Na zahtjev, moguća je varijanta s vrlo visokom razinom vode.


Sanjate još veći luksuz u svom bazenu? Instalacija raznih vodenih atrakcija i pribora kao što su protustrujna pumpa, masažni sustav, rasvjeta, itd. moguće je realizirati u svim bazenima.


Uronite u svijet opuštanja!

POLYFASER se od samog početka oslanjao na čisti ručni rad u proizvodnji svojih proizvoda.


Svi se slojevi primjenjuju ručno. Na taj način koristimo i naše iskustvo za tehnologije usmjerene budućnosti: u suradnji s našim dugogodišnjim dobavljačima sirovina kontinuirano radimo na daljnjem razvoju materijala i tehnika proizvodnje.


Podrobne kontrole, kako vlastitim tako i vanjskim nadzorom, osiguravaju dosljednu vrhunsku kvalitetu. Ipak, u slučaju da se pojavi problem, uvijek ih pokušavamo brzo i jednostavno ukloniti.


Dugotrajni, održivi proizvodi i zadovoljni kupci su naša najvažnija briga.


Naši vlastiti vanjski testni postupci osiguravaju dosljednu visoku kvalitetu tijekom čitavog proizvodnog procesa. Odobravanje i statičko ispitivanje provodi njemački TÜV. 

 

Atraktivni rub daje Vašem bazenu savršni izgled. Sa svim POLYFASER modelima, čisto dizajnirani rub bazena omogućuje individualne mogućnosti dizajna prema Vašim idejama.


Popularni materijali za uređivanje su kamen, pločasti ili drveni paneli, koji se mogu postaviti ispod ili iznad ruba bazena i dati Vašem bazenu savršni elegantni izgled.


Kanal preljeva također može biti pokriven klasičnom plastičnom rešetkom ili kamenim pločama.Isključivo od POLYFASER-a:

 

Kutija za rolete "Back" ugrađena je izvana u zid bazena, skoro je nevidljiva kada se otvara i ostavlja punu duljinu bazena. Okomita ploča u boji bazena može se okretati ili ukloniti.

 

* Dostupno za sve modele, osim za  bazene slobodnog oblika. 

 

Kutija za rolete "Cover light" montirana je izravno u bazen i po potrebi pokrivena je dodatnim pokrovom. Ovo također služi kao udobna i praktična klupa. 

 

* Dostupno za sve modele, osim za  bazene slobodnog oblika.

Neposredno iza glavnog dijela kade za kupanje, ova kutija za rolete je integrirana u bazen i opremljena je zaštitnim poklopcem u boji bazena.


Dostava, instalacija i servis


Pravodobna, fleksibilna i prije svega brza isporuka i montaža dio su obećanja o kvaliteti kod nas. 


Dostava se odvija izravno od tvornice do krajneg kupca. 


Naša flota uključuje niske utovarivače i posebna vozila s opremom za dizalice. Da bismo Vam osigurali laganu i brzu dostavu, savjetujemo Vam i pružamo podršku već tijekom faze planiranja. 


Za kontinuiranu podršku ili izvanredno održavanje stoji Vam na raspolaganju fleksibilni tim iskusnih servisera.