PASSION SPA

 

Passion Spas je jedan od vodećih svjetskih proizvođača Spa hidromasažnih kadi. Gotovo trideset godina, Passion projektira i proizvodi hidromasažne kade modernog dizajna i inovativnog sastava.

 

Znamo da osim kvalitete i funkcionalnosti tražite Spa kade koje su jednostavne za održavanje i koje ne izazivaju prevelike troškove.

 

Passion Spas prodaju samo odabrani partneri.  Mi u KVARNER POOL-u ponosni smo da smo jedan od njih.

 

Prednost Spa hidromasažnih kada je što Vaša sezona kupanja može trajati cijelu godinu!

 

 PROFESIONALNI DIZAJN

 

Zapanjujući dizajn bazena s izuzetnom udobnošću sjedenja

 

U KVARNER POOL-u isporučujemo sjajne hidromasažne kade, to je naš specijalitet. Učinit ćemo sve od sebe kako bismo osigurali da svaki detalj vaše kade pruža udobnost i daje Vam vrhunski užitak u kupanju.

 

Zaobljene linije naših kada daju moderan izgled, a lampe i mlaznice smještene su na način kako bi dodatno uljepšavale kadu.

 

Kontrolni sistem je na dohvat ruke, oblici sjedala su različiti i  idealno oblikovani kako bi pratili liniju tijela.

 

Soft zračna masaža, LED rasvjeta i aromaterapija pružaju nezaboravan boravak u kadi.

 

Naše Passion Spa hidromasažne kade su umjetnička djela, koja će ukrasiti Vašu terasu  ili vrt!


FIZIKALNA TERAPIJA

 

PASSION SPA'S nudi najinovativnije funkcije masaže koje su ikada bile razvijene. Svaka Passion Spa ima različite funkcije za masažu koje će biti odlučujući čimbenik u Vašoj hidroterapiji.

 

Kroz dugogodišnje iskustvo i blisku suradnju s fizičkim terapeutima, razvili smo mnoštvo masažnih iskustava i funkcija koji su jedinstveni.

 


Intense Therapy Zone™

 

"Intensive Therapy Zone ™" nudi koncentriranu masažu na donjem području leđa. Intenzitet pritiska možete mijenjati.

 

 


Therapy Wave Zone™

 

"Therapy Wave Zone™" je masaža koja počinje na donjem dijelu leđa, a koja, polagano obrađujući leđa, ide prema gore sve do ramena i vrata.


Aqua Rolling Massage™

 

Naša ekskluzivna "Aqua Rolling“ masaža radi na principu posebnog pritiska i guranja vode prema gore, što stimulira mišiće leđa.

 


Vodopad masaža™

 

Zamislite kontinuirani vodopad, topla voda lagano pada po Vašem tijelu. To je osjećaj koji ćete doživjeti dok uživate u veličanstvenom djelovanju naše inovativne Vodopad masaže.


Plutajuća kupka ™

 

"Plutajuća kupka" je najinovativnija funkcija spa masaže. Ove masaža pružit će Vam osjećaj kao da lebdite, jer je Vaše tijelo u potpunosti obloženo u ovoj umirujućoj masaži, koja se može prilagoditi intenzitetom i efektom.


SAVRŠENA BISTRA VODA

 

Savršena bistra voda zahvaljujući našem sinergijskom sustavu za pročišćavanje vode.

 

Passion Spas ima jedinstveni sustav filtracije vode koji nas odvaja od ostalih hidromasažnih kadi. Sve naše kade imaju ugrađeni ozon sustav, a naša "Signature", "Exclusive" i "Sport" kolekcija također imaju UV sustav za čišćenje.

 

Kombinacijom 100% filtriranja, ozona i UV lampe dobit ćete idealno čistu vodu koju zovemo "Synergie Ultra Pur".


VRHUNSKA PRECIZNOST

 

Passion Spas su tako dizajnirani da ih možete koristiti dugoročno. Komponente visoke kvalitete, kombinirane s preciznom montažom, osiguravaju najcjelovitije i najinovativne hidromasažne kade.

 

Akrilna površina obogaćena je vinilesterskim laminatom i smolom, koji se nanose ručno. Konstrukciju čuva čvrsti sintetički stalak zahvaljujući kojemu ćete moći koristiti kadu dugo godina. Sve zajedno podupire i drži posebno konstruirana „Everlast“ podloga.

 


Sigurnost za Vas


Podrška za proizvod danas, sutra, sve dok posjedujete Passion Spa.


Kao vlasnik Passion Spas-a, biti ćete dugoročno zadovoljni.


Želimo da budete zadovoljni i sretni s Vašom vrućom kadom danas, ali i sutra i u dalekoj budućnosti. Naše iskustvo u hidromasažnim bazenima daje garanciju da možemo raditi dizajn koji najbolje odgovara našim klijentima.


Uživajte u Passion Spa-u sa znanjem da nudimo kompetenciju, iskustva i predanosti. Ova izuzetna podrška nam je važna u godinama koje dolaze.