Maštate o bazenu? Pobrinut ćemo se da Vaš bazen i hidromasažni bazen optički i tehnički odgovaraju Vašim željama.

 

Jedinstven. Jednostavan za korištenje i bezvremenski lijep. 

Zbog toga si uzimamo vremena kako bismo Vas kompetentno i opsežno savjetovali. Jer želimo da već prilikom prvog susreta steknete dojam o iskustvenosti i visokoj kvalificiranosti našeg tima –  prvoklasno savjetovanje prilikom izgradnje bazena stoji nam na prvom mjestu. 


Pritom je potpuno svejedno nalazite li se na samom početku planiranja ili ste već sami ili uz pomoć arhitekta izradili koncept dizajna.

Obratite nam se još danas i dogovorite termin. Zajedno pretvaramo Vaše snove u realne projekte, koji u najmanji detalj odgovaraju Vašim predodžbama.

 


Nudimo bazene najveće svjetske kvalitete. Bez obzira trebate li preljevajući bazen ili bazen sa skimmerom, naši bazeni prilagođavaju se Vašim željama i potrebama.

 

Želite bazen koji savršeno odgovara Vašem stilu? Bazen koji Vama i Vašim najbližima tehnički i optički jamči dugogodišnje bezbrižno i blagotvorno opuštanje? Onda ste kod KVARNER POOL na pravoj adresi.

 

Mi smo stručnjaci za bazene za dušu i tijelo, pa stoga najbolje znamo što je bitno prilikom planiranja izgradnje bazena. Zbog toga savjesno planiramo svaki KVARNER POOL i pritom pazimo na svaki detalj.

 

Na taj način svaki KVARNER POOL postaje nešto posebno: posebno individualan, posebno osmišljen i pruža posebno iskustvo. Neovisno o tome radi li se o unutarnjem ili vanjskom bazenu, novogradnji ili modernizaciji.
 

Zbog čega? Zato što si uzimamo dovoljno vremena da Vas saslušamo na razini Vaših ideja i našeg ogromnog iskustva kako bismo stvorili do u detalj osmišljeni koncept, koji je za Vas najoptimalniji – zbog toga će Vas oduševiti na koji način to ostvarujemo? Ukratko ćemo Vam objasniti.

 

Otkrijte s nama 6 koraka za jednistveni put do Vašeg bazena.


 1. KORAK:

 

ANALIZA – KOJI VAM BAZEN ODGOVARA?

 

Današnji svijet bazena toliko je raznovrstan da se teško istaknuti. Za svaki ukus, svaku potrebu i svaki zahtjev ovdje ćete naći odgovarajuću stvar – kada stručnjak za bazene dobro poznaje tržište, dobro shvaća želje klijenata i nudi točno to, što je u tom slučaju najoptimalnije za Vas, Vaše zahtjeve i financijske mogućnosti. 

 

 2. KORAK:

 

TLOCRT – KAKVA RASPODJELA JE NAJBOLJE RJEŠENJE ZA VAS

 

Nakon analize utvrdit će se najvažnije tehničke okvirne vrijednosti Vašeg projekta. Sada je riječ o optimalnom uređenju tih modula, ovisno o strukturnim uvjetima i savršenom korištenju raspoloživog prostora. Pri razradi tlocrta opet je važno paziti na mnoge čimbenike kako bi Vaš projekt bazena kasnije optimalno odgovarao Vašim željama - kao na primjer jasno razgraničeni i dimenzionirani funkcionalni prostori. 

 

 3. KORAK:

 

IZGLED – KOJI MATERIJALI, BOJE I OBLICI ODGOVARAJU VAŠEM UKUSU?

 

Projekt bazena je poput orkestra - prvoklasni solisti ne čine sami savršen orkestar. Samo kada pravi dirigent stoji na postolju, dolazi do savršenog sklada. Naši savjetnici projekta pravi su majstori u preobrazbi Vaših želja u smislu materijala, boja i oblika u cjelovit i skladan dizajn koji točno odgovara vašem stilu.

 

 4. KORAK:

 

PROJEKTNI MENADŽMENT – KAKO VAM MOŽEMO PRUŽITI OPTIMALNU PODRŠKU

 

Upravo u slučaju složenih bazena i wellness projekata, važno je osigurati optimalno izvršenje projekta kroz precizno planiranje i sofisticirano upravljanje projektima. Na primjer, odluka o određenom tipu bazena uvelike ovisi o strukturnim uvjetima i vremenskom planiranju. To zahtijeva partnera s puno iskustva, koji zna svladati i najteže poslove i koji uvijek ima pregled i kontrolira složene projekte i drži sve konce u rukama.

 

 5. KORAK:

 

PREDAJA PROJEKTA – ŠTO VAM SVE SMIJEMO POKAZATI

 

Došao je veliki dan - Vaš bazen iz snova je spreman! Znamo da novi vlasnici bazena u početku imaju malo poštovanja prema novoj tehnologiji. Ali ne brinite: mi ćemo Vam u miru sve objasniti. Na taj način se pobrinemo, da se odmah osjećate sigurno. Uvijek koncipiramo naše bazene na način da u samo nekoliko koraka svakodnevno korištenje bazena postane dječja igra.

 

 6. KORAK:

 

BRIGA O PROJEKTU – KAKO VAS NAJLAKŠE MOŽEMO RASTERETITI? 

 

Govoreći o udobnosti: Ako želite, redovito ćemo, u okviru prilagođenog ugovora o održavanju, nakon preuzimanja voditi računa o Vašem projektu. Tako možete biti apsolutno sigurni da će Vaš bazen besprijekorno funkcionirati i zadržati svoju vrijednost kroz dugi niz godina.