Proizvođači bazena & Spa 

Dobavljači pribora


 

 

Nudimo bazene i odgovarajući pribor visoke svjetske kvalitete. Bez obzira je li riječ o prelijevajućim bazenima ili bazenima sa skimmerom, bazeni uvijek odgovaraju Vašim potrebama i zahtjevima.

 

Želite bazen koji se savršeno odgovara Vašem stilu? Bazen koji Vama i Vašim najbližima tehnički i optički jamči dugogodišnje bezbrično i blagotvoro opuštanje? Onda ste kod KVARNER POOLA na pravoj adresi

Bazen sa skimmerom 

 

bazeni sa skimmerom imaju niz jedinstvenih prednosti koje nećete naći nigdje drugdje. To se posebno odnosi na proizvodnju bazena točno prema Vašoj mjeri i potrebama.


Dodajte tomu dugi vijek trajanja materijala, njegovu otpornost i mehanička svojstva. Odaberite boju, oblik i dimenzije, a ostatak prepustite nama.

Prelijevajući bazen

 

Prelijevajući bazeni trenutno se nalaze na samom tehnološkom vrhu. Njihova prednost je razina vode uz rub bazena, učinkovitija filtracija vode, ne stvaranje valova pri plivanju i ekskluzivan izgled.

 

Naši bazeni jedini su na tržištu koji ne trebaju kompenzacijski spremnik, što im olakšava ugradnju. Također je jedinstveno ograđivanje bazena preljevnim rubom za apsolutnu sigurnost. Odaberite boju, oblik i dimenzije, a ostatak prepustite nama.

 

 


Na kakvoću vode u bazenu utječu mnogi čimbenici: veliki broj kupača, ljetna oluja ili drugi okolišni utjecaji vodu čine neuglednom. Kako bismo osigurali da voda u Vašem bazenu u kratkom roku postane kristalno i higijenski čista, kod nas možete pronaći sve potrebne proizvode.

Toplinske pumpe 

 

 

 

 

Najučinkovitiji način zagrijavanja vode u bazenu je korištenje toplinske pumpe. Ona provodi toplinu iz zraka u vodu u Vašeg bazena. Istodobno se odvodi hladnoća vode .

 

Zahvaljujući toplinskoj pumpi možete znatno produljiti sezonu kupanja. A to nije sve. Naša je toplinska pumpa drugačija - u vrućim mjesecima možete i rashladiti vodu za savršeno osvježenje.

Filtriranje bazena

Filtriranje je tehnološka osnova svakog bazena. Čak i ako ne trebate nikakvu drugu tehnologiju, bez filtracije vode nećete moći.


Zato naša ponuda uključuje kompletan asortiman filtera, pješčanih filtera i pumpiUređaj za elektrolizu soli Hidrolife

 

 

 

Uz pomoć uređaja za elektrolizu soli iz slane se vode dobiva slobodni klora u tragovima koji omogućuje pravilnu dezinfekciju bazena. Slane vode su zdrave i ne nadražuju ljudsko oko i kožu.

 

Na zahtjev su dostupna i široka tehnička proširenja, kao što je npr. Wi-Fi modul za daljinsko upravljanje putem internetskog programa ili automatsko upravljanje pH vrijednošću.

 

Pribor za bazen

 

 

 

 

Svaki bazen također uključuje cijeli niz kvalitetnih pribora i dodataka. Pod markom Brilix nudimo Vam kompletan asortiman proizvoda koji možete koristiti za Vaš bazen.